Escape Garden Pedreguer

ESCAPE GARDEN

ESCAPE ROOM AL JARDÍ DE L’ALBARDA 

A L’ESTIU EL JARDÍ DE L’ALBARDA OBRI PER LES VESPRADES, DEL 15 DE JUNY AL 15 DE SETEMBRE NO ESTÀ DISPONIBLE L’EXPERIÈNCIA.

L’ESCAPE GARDEN és una activitat per a jugar a l’aire lliure dins d’un entorn idílic. Està disponible de vesprades tot l’any excepte a l’estiu, ja que el jardí està obert al públic. Cal tindre en compte que no hi ha iluminació artificial i per tant s’ha de jugar abans del capvespre. ENS QUEDEM SOLS DINS DEL JARDÍ PER A INTENTAR ESCAPAR!

L’experiència té un preu de 120€ per grup. Màxim 10 participants per grup i no hi ha mínim, però tingues en compte què com més amics o familiars, més gran és el comboi i menor el cost per persona. L’ESCAPE GARDEN està dissenyat en tres idiomes (valencià, espanyol i anglès) i és apte per a tots els públics. Els menors de 16 anys deuen jugar acompanyats per al menys una persona adulta.

Al blog pots comprovar com de preciós és el jardí localitzat a Pedreguer on tenim un paradís amagat.

Consulta les temàtiques disponibles i reserva la pròxima data lliure. Podem preparar un xec regal per a que quedes de categoria fent un detall únic on et promet que viureu una experiència ben divertida i emocionant!

2 TEMÀTIQUES DISPONIBLES:

L'AL-BARDA
d'AL-AZRAQ
SEGLE XII - 1275

Les tropes de Jaume I són enviades als territoris dominats pels àrabs. Al-Azraq, el visir d’aquestes terres, s’ha vist forçat a lluitar i ha fet camí cap a Alcoi. Algú ha enverinat a la seua estimada Aixa. L’Al-Barda és l’últim record que li queda del seu gran amor, i ha guardat el tresor d’Aixa al lloc més amagat del jardí. La condició per poder sortir i utilitzar-lo és que el trobeu abans d’una hora.

Si ho aconseguiu, voleu utilitzar-lo per fugir a terres mé segures? O preferiu quedar-se, comprar armes i lluitar? 

BANDOLERS DE
LA MARINA ALTA
SEGLE XIX - 1874

Josep de la Tona, el bandoler més famós de Pedreguer, ha liderat el robatori de Benimassot i ha fugit amb les riqueses de tots els veïns amb ajuda de la seua colla, l’anomenada Companyia de Segrestadors de La Marina. L’objectiu d’escapar amb el botí es veu amenaçat per la Guàrdia Civil.

L’autoritat busca als responsables. Heu de trobar les pistes que Josep ha deixat per poder escapar abans de ser atrapats.
Delinqüents o buscadors de justícia? Què sou?

És necessària la reserva prèvia. També pots regalar l’experiència!

Translate »

“Quan anem al camp hem de procurar no deixar cap rastre, més enllà de les nostres pròpies petjades”.

visites guiades xabia montgó denia marina alta endemicanatura diània
Obrir el xat
Tens algún dubte?