Experiències en la Marina Alta

Plantes Silvestres

Vols descobrir quines fulles, flors, brots, arrels i fruits podem consumir? Als tallers i rutes compartim receptes i propietats de la vegetació del nostre entorn.

Riurau de la Seniola

Un espai polivalent als peus del Montgó (Xàbia) on combinem la producció agrícola i la realització de tallers. Disposem d'un allotjament únic. Descobreix ací el projecte d'agroturisme!

OrquiRutes

Experiència personalitzada o amb grups reduïts on descobrim diferents espècies que creixen a la Marina Alta. Disponible de febrer a juny i octubre.

Educació Ambiental

Sortides de camp dissenyades per a conèixer la biodiversitat present a les proximitats dels Centres d'Estudis. Sol·licita el cataleg d'activitats.

Dinamització Turística

Projectes i estudis personalitzats per a municipis que desitgen diversificar l'oferta turística de forma sostenible a llarg termini i amb impactes positius per al veïnat.

Visites guiades Marina Alta

Senders i sabers: compartim curiositats locals, històriques, botàniques al temps que descobrim pobles i muntanyes.
Cada racó té els seus secrets, per on vols començar?

Jardí de l'Albarda

Visites guiades personalitzades. Consulta la disponibilitat per a accedir al Jardí de forma privada.
També oferim talleres ambientals per a tots els públics.

Escape Garden

Escapa't del Jardí de l'Albarda! Dos temàtiques disponibles inspirades en personatges històrics de la Marina Alta: Josep de la Tona (S. XIX) i Al-Azraq (S. XIII) Disponible de vesprades amb reserva prèvia.

REGALA (‘T)  EXPERIÈNCIES  PERSONALITZADES: Tallers de cianotipia, identificació de plantes silvestres i receptes, creació de sabons personalitzats; rutes de senderisme interpretatiu, visites guiades, cicloturisme, agroturisme, avistament d’aus en hide privat,  rutes nocturnes i tècniques de rastreig, OrquiRutes o l’Escape Garden

Per on vols començar a connectar amb el teu entorn?

Translate »

“Quan anem al camp hem de procurar no deixar cap rastre, més enllà de les nostres pròpies petjades”.

visites guiades xabia montgó denia marina alta endemicanatura diània
Obrir el xat
Tens algún dubte?
Reserva la teua activitat ací!