PROTECCIÓ DE DADES

ENDÈMICA NATURA compleix amb les directrius de la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica i altra normativa vigent en cada moment, i vetlla per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recapto de dades de caràcter personal, en els serveis que l’usuari pugui sol·licitar a ENDÈMICA NATURA, es fa saber a l’usuari l’existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-li de la responsabilitat del fitxer creat, la direcció del responsable, la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, la finalitat del tractament i les comunicacions de dades a tercers si és el cas. Així mateix, ENDÈMICA NATURA informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

 

ENVIAMENT DE DADES DE CARÁCTER PERSONAL

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre activitats, notícies i actualitzacions d’ENDÈMICA NATURA. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de rebre informació, subscriure o registrar-se al lloc web. D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el seu reglament de desenvolupament i el reglament europeu l’informen que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del seu enviament seran tractades per ENDÈMICA NATURA amb NIF 53628741D amb domicili al C / L’Empecinado 19, 03750, Pedreguer, Alacant tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007 i del RGPD.

 

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES

L’usuari que envia la informació a ENDÈMICA NATURA és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant al lloc web de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre de contacte o abonat. ENDÈMICA NATURA no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les que s’indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació. S’exonera a ENDÈMICA NATURA de quasevol responsabilitat davant danys o perjudicis que pogués sofrir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació facilitada pel lloc web sempre que procedeixi de fonts alienes a la d’ ENDÈMICA NATURA.

 

COMUNICACIÓ DE DADES

No comuniquem les seves dades a cap tercer, excepte les comunicacions previstes per la llei.

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

ENDÈMICA NATURA amb NIF 53628741D amb domicili al C / L’Empecinado 19, 03750, Pedreguer, Alacant.

registre endemica natura
llengua endemica
turisme logo

endemicanatura.com ® 2020
Avís legalPrivacitatCookiesSobre mi – Contacte 

Translate »

“Quan anem al camp hem de procurar no deixar cap rastre, més enllà de les nostres pròpies petjades”.

visites guiades xabia montgó denia marina alta endemicanatura diània
Obrir el xat
Tens algún dubte?