• Troba'm a les xarxes socials

Qui és Endèmica? 

Sóc Maria Roselló de Pedreguer, un poble situat al prelitoral de la Marina Alta. 
La muntanya ha estat una constant present a la meua vida, i per sort a dia de hui és la meua font principal de treball i d’inspiració. 

He estudiat el grau de Gestió Turística a l’Escola Politècnica Superior de Gandia de la UPV. Durant els estudis vaig enfocar totes les oportunitats cap a la gestió del turisme des de la seua vessant més natural. En acabar el grau, a través d’ IAESTE vaig realitzar les pràctiques extracurriculars de gestió de recursos naturals a Equador, i em vaig apassionar per l’ofici de la traducció del paisatge. En tornar vaig treballar sis mesos de Tècnic de Turisme a Alcalalí. Allí, al 2017 se’m va presentar l’oportunitat de crear les “OrquiRutes” i aquest fou l’impuls definitiu per llançar-me al món de l’ecoturisme i la interpretació ambiental. 

Estudie, pregunte, investigue i dotorege el territori i les nostres plantes des d’aleshores. Ampliar coneixements i aprendre a recuperar tradicions són una necessitat que té com a objectiu la transmissió del saber.

Informació rellevant: 

– Carnet de guia oficial habilitat en l’àmbit nacional Reg. nº GA861. 

– Primers Auxilis a la muntanya i segur RC. 

– Idiomes: valencià, castellà, anglés, francés i Llengua de Signes Espanyola. 

– Endèmica és una empresa de Turisme Actiu validada per l’Agència Valenciana de Turisme amb número de registre TA-242-A i adherida a CreaTurisme

endèmica natura Maria Roselló Marina Alta ecoturisme

Premsa, TV i ràdio

registre endemica natura
llengua endemica

endemicanatura.com ® 2020
Avís legalPrivacitatCookiesSobre mi – Contacte 

Translate »
Abrir chat