Endèmica

Guía e intèrpret ambiental

Quí és Endèmica?

Sóc Maria Roselló i Senent de Pedreguer, un poble situat al prelitoral de la comarca de La Marina Alta. 
La muntanya ha estat una constant present a la meua vida i per sort a dia de hui és la meua font principal de treball i d’inspiració. 

He estudiat el grau de Gestió Turística a l’Escola Politècnica Superior de Gandia de la UPV. Durant els estudis vaig enfocar totes les oportunitats cap a la gestió del turisme des de la seua vessant més natural.

endèmica natura Maria Roselló Marina Alta ecoturisme

En acabar el grau, a través d’ IAESTE vaig realitzar les pràctiques extracurriculars de gestió de recursos naturals a Equador, i em vaig apassionar per l’ofici de la traducció del paisatge.

En tornar vaig treballar sis mesos de Tècnic de Turisme a Alcalalí. Allí, al 2017 se’m va presentar l’oportunitat de crear les “OrquiRutes” i aquest fou l’impuls definitiu per llançar-me al món de l’emprendedoria de la mà de l’ecoturisme i la interpretació ambiental.  M’he format i continue aprenent del rastreig de fauna, l’etnobotànica i l’ornitologia; Cada dia és una oportunitat per a seguir aprenent!

Estudie, pregunte, investigue i dotorege el territori i les nostres plantes des d’aleshores.

Ampliar coneixements i aprendre a recuperar tradicions són una necessitat que té com a objectiu la transmissió del saber. 

Informació rellevant: 

  • Carnet de guia oficial habilitat en l’àmbit nacional Reg. nº GA861. 
  • Primers Auxilis a la muntanya i segur RC. 
  • Idiomes: valencià, castellà, anglés, francés i Llengua de Signes Espanyola. 
  • Endèmica és una empresa de Turisme Actiu validada per l’Agència Valenciana de Turisme amb número de registre TA-242-A i adherida a Ass. CV Activa i a CreaTurisme
  • El 2023 ha obtingut el distintiu de qualitat sostenible de la GVA Marca Parcs Naturals en la categoria de turisme de la naturalesa dins dels parcs naturals del Montgó i Marjal de Pego-Oliva. Garantia que l’activitat compleix amb alts estàndards de qualitat, sostenibilitat i respecte mediambiental els entorns naturals protegits on desenvolupa les experiències. 

Aparicions en premsa, TV i ràdio

Translate »

“Quan anem al camp hem de procurar no deixar cap rastre, més enllà de les nostres pròpies petjades”.

visites guiades xabia montgó denia marina alta endemicanatura diània
Obrir el xat
Tens algún dubte?