Jardí Albarda

JARDÍ DE L'ALBARDA

És un regal per als sentits. Al llarg de tot l’any l’espectacle està garantit, perquè les flors, els colors, les fragàncies i el cant de les aus mai són els mateixos.

Al jardí observarem com una granota (Pelophylax perezi) canta mentre descansa sobre la fulla del nenúfar blanc (Nymphaea alba), o com les merles (Turdus merula) busquen fruits madurs per menjar entre la vegetació, i probablement, també ens creuem algun esquirol (Sciurus vulgaris) botant de branca en branca.

Les més de 700 espècies de flora autòctona del mediterrani proporcionen una llar als insectes i xicotets rèptils que ajuden a mantenir l’ecosistema ben viu. És molt més que un exemple de jardineria sostenible; l’Albarda és un espai on contemplar amb deteniment, aprendre curiositats sobre les nostres plantes, passejar, pintar, fotografiar i relaxar-se amb la natura com a protagonista.

A banda de les visites guiades, al jardí també organitzem tallers d’educació ambiental per a tota classe de públics i de vesprades està l’opció de gaudir del jardí en privat, convertint-te en bandoler del S. XIX o àrab del S. XIII a l’ESCAPE ROOM de l’Albarda. I si et quedes amb ganes de caminar un poc més, t’anime a sol·licitar informació per realitzar una ruta des de Pedreguer, pujant per la muntanya de la Sella fins al jardí i tornar.

Et recomane donar-li una ullada a la pàgina de FUNDEM. Des de la fundació els socis podem contribuir a la conservació de l’entorn mitjançant la custòdia del territori, si vols saber com fes clic ací. 

El Jardí obri tots els dies de l’any de 10 a 14h. A l’estiu, del 15 de juny al 15 de setembre, també obri les portes de vesprada.

Translate »

“Quan anem al camp hem de procurar no deixar cap rastre, més enllà de les nostres pròpies petjades”.

visites guiades xabia montgó denia marina alta endemicanatura diània
Obrir el xat
Tens algún dubte?