• Troba'm a les xarxes socials

ESCAPE GARDEN

TEMÀTIQUES

NO DISPONIBLE DEL 15 DE JUNY AL 15 DE SETEMBRE

L'AL-BARDA
d'AL-AZRAQ
SEGLE XII - 1275

Les tropes de Jaume I són enviades als territoris dominats pels àrabs. Al-Azraq, el visir d’aquestes terres, s’ha vist forçat a lluitar i ha fet camí cap a Alcoi. El motiu pel que finalment ha decidit fer front als cristians, és per que un espia del rei va enverinar a la seua estimada Aixa. L’Al-Barda és l’últim record que li queda del seu gran amor, i ha guardat el tresor d’Aixa al lloc més amagat del jardí. La condició per poder sortir i utilitzar-lo és que el trobeu abans d’una hora de sol. 

Si ho aconseguiu, voleu utilitzar-lo per fugir a terres segures? O preferiu comprar armes i lluitar? 

BANDOLERS DE
LA MARINA ALTA
SEGLE XIX - 1874

Josep de la Tona, el bandoler més famós de Pedreguer, ha liderat el robatori de Benimassot i ha fugit amb les riqueses de tots els veïns amb ajuda de la seua colla, l’anomenada Companyia de Segrestadors de La Marina. L’objectiu d’escapar amb el botí es veu amenaçat per la Guàrdia Civil.

L’autoritat busca als responsables. Heu de trobar les pistes que Josep ha deixat per poder escapar abans de ser atrapats.
Delinqüents o buscadors de justícia? Què sou?

Al calendari pots consultar la disponibilitat de VESPRADES
per jugar entre setmana i caps de setmana. És necessària la reserva prèvia.

                          ESCAPE ROOM AL JARDÍ DE L’ALBARDA 

L’ESCAPE GARDEN és una activitat per a jugar tot l’any, tenint en compte que ha de ser de vesprades quan el jardí està tancat al públic i a una hora que hi ha llum natural. D‘estiu no està disponible per les  ja que des del 15 de juny al 15 de setembre el Jardí de l’Albarda obri al públic de vesprades (de 18h a 21h). 

L’activitat té un preu de 60€. El màxim de participants són 10 persones i no hi ha mínim, però tingues en compte què com més amics o familiars, més gran és el comboi i menor el cost per persona. L’ESCAPE GARDEN està dissenyat en tres idiomes (valencià, espanyol i anglès) i és apte per a tots els públics. Els menors de 16 anys deuen jugar acompanyats per al menys una persona adulta.

Al blog pots comprovar com de preciós és el jardí localitzat a Pedreguer!

registre endemica natura
llengua endemica

endemicanatura.com ® 2020
Avís legalPrivacitatCookiesSobre mi – Contacte 

Translate »
Obrir el xat
Tens algún dubte?