Inicio Activitats programades! Contem amb tu? Diumenge 22 set · cinema etnobotànic · Eixarcolant Node Diània · a Pedreguer

Fecha

22 Sep 2024

Hora

18:00 - 21:00

Diumenge 22 set · cinema etnobotànic · Eixarcolant Node Diània · a Pedreguer

📣 Vos convidem a veure una pel·lícula i a un tastet silvestre!

Enguany, la Mostra de Cinema Etnobotànic i Agroecològic que organitzem els *Nodes del Col·lectiu Eixarcolant* amb més de 45 entitats col·laboradores, porta 12 històries de camps, plats i mercats, que no us podeu perdre.

Aquesta vegada ens trobarem a Pedreguer, diumenge, 22 de setembre amb els companys i les companyes del Blat de la Marina, per veure:

*La recuperació de blats antics, del Quim Paredes (102′, Catalunya, 2023)*

Sinòpsis: “La recuperació de blats antics” segueix durant quinze anys l’activitat de Víctor García en el camp de l’estudi i coneixement de les diferents varietats de blats antics. El seu treball agronòmic té una importància cabdal en la difusió d’una nova manera d’abordar la producció de farines a casa nostra, apostant per un sistema de producció sostenible i respectuós amb el medi ambient, de proximitat, i que aporta un valor molt rellevant en el camp de la sobirania alimentària.”

Veniu a compartir una bona pel·lícula i a reflexionar sobre plantes oblidades i sobirania alimentària i a més i més, a conèixer del treball que duem a terme al Col·lectiu Eixarcolant i al Node Diània*. 🌿🙌🏽

Vos esperem diumenge, 22 de setembre, a les 18:00: LA PISTA Espai Cultural C/ València n20 Pedreguer. És necessària la inscripció prèvia, a través de la web d’Eixarcolant, en l’apartat d’AGENDA. 

Deja un comentario

Translate »

“Quan anem al camp hem de procurar no deixar cap rastre, més enllà de les nostres pròpies petjades”.

visites guiades xabia montgó denia marina alta endemicanatura diània
Obrir el xat
Tens algún dubte?