• Troba'm a les xarxes socials

JARDÍ DE L'ALBARDA

És un regal per als sentits. Al llarg de tot l’any l’espectacle està garantit, perquè les flors, els colors, les fragàncies i el cant de les aus mai són els mateixos.

Al jardí observarem com una granota (Pelophylax perezi) canta mentre descansa sobre la fulla del nenúfar blanc (Nymphaea alba), o com les merles (Turdus merula) busquen fruits madurs per menjar entre la vegetació, i probablement, també ens creuem algun esquirol (Sciurus vulgaris) botant de branca en branca.

Les més de 700 espècies de flora autòctona del mediterrani proporcionen una llar als insectes i xicotets rèptils que ajuden a mantenir l’ecosistema ben viu. És molt més que un exemple de jardineria sostenible; l’Albarda és un espai on contemplar amb deteniment, aprendre curiositats sobre les nostres plantes, passejar, pintar, fotografiar i relaxar-se amb la natura com a protagonista.

A banda de les visites guiades, al jardí també organitzem tallers d’educació ambiental per a tota classe de públics i de vesprades està l’opció de gaudir del jardí en privat, convertint-te en bandoler del S. XIX o àrab del S. XIII a l’ESCAPE ROOM de l’Albarda. I si et quedes amb ganes de caminar un poc més, t’anime a sol·licitar informació per realitzar una ruta des de Pedreguer, pujant per la muntanya de la Sella fins al jardí i tornar.

Et recomane donar-li una ullada a la pàgina de FUNDEM. Des de la fundació els socis podem contribuir a la conservació de l’entorn mitjançant la custòdia del territori, si vols saber com fes clic ací. 

El Jardí obri tots els dies de l’any de 10 a 14h. A l’estiu, del 15 de juny al 15 de setembre, també obri les portes de vesprada.

registre endemica natura
llengua endemica

endemicanatura.com ® 2020
Avís legalPrivacitatCookiesSobre mi – Contacte 

Translate »
Obrir el xat
Tens algún dubte?